UX Design

Verbeter jouw klantervaring door UX Design
Bekijk UX DEsign
diensten

We ontwerpen e-commerce ervaringen:
van aandacht tot aankoop!

Het ontwikkelen van een Magento webshop zonder goede User Experience (UX Design) kan duur uitvallen op de lange termijn. Wij ontwerpen daarom webshops op basis van jouw klantbehoeften en jouw business goals.

Jouw klanten zijn het belangrijkste onderdeel van jouw business. We werken volgens “Mobile First” en “Omni channel” strategieën, waarbij we jouw klanten dezelfde ervaring bieden op elk apparaat. Ons doel is om jouw klanten een positieve ervaring te geven in iedere interactie met jouw business.

ux design diensten

Analyse / research

Wie zijn jouw klanten? Waarom gebruiken ze jouw producten en diensten? Wat zijn hun doelen bij het bezoeken van jouw webshop? Deze vragen en andere vragen vormen de basis van onze ontwerpen.

UX Design onderzoekt de klantbehoeften voordat er van start wordt gegaan met het visualiseren en ontwikkelen van de uiteindelijke oplossing.

Bedrijfsdoelstellingen

Naast het bereiken van je klanten, is het belangrijk om jouw bedrijfsdoelen te behalen. De beste manier om deze doelen te behalen is door deze te koppelen aan de klantbehoeften. Met dit uitgangspunt kunnen we zowel jou als jouw klanten het allerbeste geven!

wireframes / interface design

Het begrijpen van de ‘Waarom’, ‘Hoe’ en ‘Wat’ van jouw klanten helpt bij het realiseren van een relevante oplossing. Heb je een bestaande webshop? Dan duiken wij in de Analytics data om patronen en problemen te vinden, zodat wij stap voor stap de klantervaring kunnen verbeteren.

Responsive design

Bezoekers bekijken jouw webshop via mobiele telefoons, tablets en PC’s. Wij bieden dezelfde ervaring op elke apparaat. Hierdoor verhogen wij het gebruiksgemak en het vertrouwen in jouw bedrijf.
UX Design

PORTFOLIO

Een selectie van ons werk!

Sigmatex

Magento 2, Multishop, Op maat

Lo La

Magento 2, Multitaal

Handdoek

Magento 2, Multishop, Op maat

Klaar voor online groei?

Laten we samen kijken hoe we jouw webshop laten groeien!
Bel met UX MAZE op +31 (0) 318 24 00 49