Magento B2B Webshop

Geef jouw klanten het bestelgemak en verwerk orders vlekkeloos
door het inzetten van onze B2B webshop.

Magento als basis voor B2B

Magento biedt uitgebreide functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van een account, het plaatsen van een bestelling, betalen en het bijhouden van de orderstatus.

Deze functionaliteiten vormen de basis van elke webshop, maar B2B bedrijven hebben behoeften aan extra functionaliteiten, zoals het verbergen van prijzen voor niet-ingelogde klanten, het goedkeuren van account aanvragen, het tonen van klantspecifieke prijzen, offertemogelijkheden en nog veel meer.

B2B functionaliteiten

Vanuit onze liefde voor Magento en ons vertrouwen in dit platform hebben wij de beste B2B extensies samengebracht voor de Magento B2B webshop.

Deze B2B extensies vormen de basis voor elke B2B webshop. Denk bijvoorbeeld aan het verbergen van prijzen, het tonen van klantspecifieke prijzen, snel kunnen bestellen en offertes kunnen aanvragen.

Werk je nog in Magento 1? Wij helpen graag met jouw succesvolle overstap naar Magento 2

Een team van Magento B2B specialisten

UX MAZE heeft een creatief en gedreven team van B2B specialisten in Magento ontwikkeling en UX design die keer op keer het beste halen uit B2B e-commerce.

Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.

Koppel jouw B2B webshop aan ERP en andere software

Geniet van uitgebreide B2B functionaliteiten

Prijzen Verbergen

Verberg prijzen voor niet ingelogde klanten, of verplicht iedereen om in te loggen voor het bekijken van de catalogus.

klantspecifieke prijzen

Toon klantspecifieke prijzen, of geef bijvoorbeeld kortingen per categorie of product.

B2B Account

Iedereen kan een account aanmaken bij jouw B2B webshop. Wil je alleen bedrijven toegang geven met een geldig KVK en BTW nummer? Accepteer of verwijder dan eenvoudig account aanvragen.

Credit limit

Geef klanten een credit limiet om het aantal bestellingen te verhogen. Zodra de klant zijn limiet heeft bereikt, wordt deze betaalmethode verborgen en moet de klant een andere betaalmethode kiezen.

Offerte mogelijkheid

Mangento B2B biedt de mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte. Ook is er de flexibiliteit om kortingen toe te voegen. Zodra jouw klant akkoord gaat met de offerte, kunnen zij direct bestellen en online betalen.

B2B Catalogus

Sommige B2B klanten willen grote hoeveelheden of elke maand dezelfde producten bestellen. Hiervoor gebruiken wij een lijstweergave en Matrix Ordering om het bestelgemak te vergroten.

Snel bestellen

Zoek op naam of SKU en voeg het artikel direct toe aan de winkelwagen. Sla verzendmethodieken en betaalmogelijkheden over, indien je al afspraken hebt met een klant.

Bedrijf-contact relatie

Sommige bedrijven willen een account met meerdere contactpersonen. Dit is geen probleem! Verschillende afdelingen kunnen bestellingen plaatsen met een andere e-mailadresen dan het hoofdaccount.

B2B betaalmethodes

Wil je sommige klantgroepen of klanten de mogelijkheid geven om op factuur of met hun krediet te bestellen? Dat kan! Hierdoor verhoog je tevens de persoonlijke aanpak van jouw webshop.

Mobile ready

De Magento B2B webshop is responsive en dus mobile ready. Jouw klanten kunnen via alle apparaten jouw producten bekijken en bestellingen plaatsen.

UX MAZE helpt je met B2B Ecommerce

UX MAZE helpt met het optimaliseren van jouw huidige processen. Verwerk je op dit moment orders via email of telefoon? Dan is het tijd om een Magento B2B webshop te starten. Een B2B webshop verhoogt jouw sales efficiëntie en bespaart tijd door automatisering. Hou bijvoorbeeld eenvoudig productdata bij met de Akeneo PIM software die wij eenvoudig voor u kunnen koppelen.  

B2B klanten zijn het bestelgemak gewend van andere B2C webshops. Wie kent tegenwoordig Coolblue, Bol.com of Wehkamp niet? Zij verwachten steeds meer van jouw webshop. Overtref hun verwachting door een super gaaf B2B platform waarbij zij alles zelf kunnen doen. De tijd om te bellen met vragen over producten en bestellingen is voorbij. Zij hebben een eigen account waarbij zij snel kunnen bestellen en order statussen kunnen bijhouden.

Waarom is Magento geweldig voor b2B

Magento is een van de beste en snelstgroeiende e-commerce platformen voor groothandels en fabrikanten.

Magento is simpel en gebruiksvriendelijk

Al je producten kun je gemakkelijk toevoegen en beheren via de Magento CMS. De Magento back-end is ontzettend makkelijk in gebruik en biedt vele mogelijkheden om zelf je webshop te beheren.

Magento heeft een legio aan B2B extensies

Wij bieden Magento B2B extensies om bijvoorbeeld toegang tot de webshop te beperken, prijzen te verbergen, klantspecieike prijzen zien, krediet aan te bieden en veel meer. Daarnaast is Magento eenvoudig te koppelen met andere systemen zoals Exact, Snelstart, King, Microsoft Dynamics en andere back office systemen.

Magento is mobielvriendelijk

Uiteraard zijn alle webshops die wij bouwen responsive en mobielvriendelijk. De mogelijkheden met Magento zijn geschikt voor alle apparaten. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten altijd gemakkelijk jouw webshop kunnen bekijken. Of ze nu achter de PC of lekker met een tablet op de bank zitten!

Magento is open source

Naast het feit dat Magento het meest veelzijdige e-commerce platform is, is Magento ook een open source platform. Dit houdt in dat het een wereldwijd netwerk heeft aan ontwikkelaars die dagelijks werken aan het verbeteren van dit populaire platform.

Magento B2B Portfolio

Een selectie van ons werk!

Tiki Trading

Magento 2, Multishop, Op maat

Sigmatex

Magento, Multishop

ToouDesign

Magento 2, Multishop, Op maat

Onze Magento B2B diensten

Klaar voor online groei?

Laten we samen kijken hoe we jouw webshop laten groeien!
Bel met UX MAZE op +31 (0) 318 24 00 49

✮✮✮✮✮✮✮✮✮✮9,4 van 10 op basis van 15 beoordelingen bij Feedback Company