T. Harmens
 Zeer professioneel, snelle communicatie en fijne samenwerking. Oog voor detail en grote kennis van webshops. .  
T. van Vliet
 Professionele service, mooi eindproduct en goede communicatie. kundig en professioneel. Ik ben zeer tevreden met UX MAZE.  
H.Willem
 Dagelijks contact met het bedrijf, veel samen aan het ontwikkelen. Snelle communicatie via mail en telefoon. Het team denkt mee en komt met creatieve oplossingen. Het uiteindelijke werk werd geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is top. 
UNIQ MEDIA BOX
 UX MAZE was there for all our questions and helped us achieve a great new design of our Magento web store step by step. They solve problems creatively and deliver what they promise within a short time. 
J. Label
 Very helpful, will use again for future changes. Great communication throughout. Very polite, but most importantly, they do the job I ask quickly. I am always updated! Highly recommended. 
S. Hadi
 Afgelopen jaren heb ik meerdere Magento agency's ingezet voor het bouwen van onze webshops. In 2014 kwam ik in aanraking met UX Maze voor het bouwen van een webshop. UX Maze is de eerste agency met wie wij samen hebben gewerkt die ons stap voor stap hebben meegenomen in het gehele proces. Goede en heldere communicatie is een must voor dergelijke projecten, en UX Maze bleek hier toch een van de betere partijen in te zijn. Zowel vorm als functie van de webshop voldeed zowel aan onze eisen als de huidige webtrends. Al met al zeer tevreden over onze samenwerking. 
UNIQ TV
 Sterke communicatie vanaf het begin, vakkundig en creatief. UX MAZE heeft me geholpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een Magento webshop. 
J. Van Rijn
 Snelle reacties, meedenkend, creatief in oplossing en klantgericht. Zeer heldere communicatie en heldere kosten. Je weet waar je voor betaalt. 
Jurrien
 Een bedrijf die mee denkt en met oplossingen komt die van belang zijn voor mijn bedrijf. Goed luisteren, de juiste vragen stellen en duidelijkheid in wat je krijgt.