Over ons

Jong en dynamisch team van Magento Experts

Magento E-commerce Specialisten

Als er iets is waar wij bij UX MAZE op kicken, dan is het wel het maken van Magento webshops. Noem ons nerdy, noem ons digital hipsters, maar niets tipt bij ons aan het gevoel van het lanceren van een nieuwe Magento webshop. Uiteraard uitgerust met de nieuwste webdesign trends en high-end technieken.

Sinds 2010 hebben wij honderden klanten mogen helpen met het bouwen, onderhouden en laten groeien van hun online shops. Als fullservice Magento agency focussen wij op het bouwen van Magento webshops, Magento Marketing, UX Design en Magento onderhoud & support.

UX MAZE heeft een creatief en gedreven team met specialisten in Magento development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit zowel B2B als B2C e-commerce. Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.

uxmaze-office-2
magento-certificates

Wat zeggen onze klanten?

 • Snelle reacties, meedenkend, creatief in oplossing en klantgericht. Zeer heldere communicatie en heldere kosten. Je weet waar je voor betaalt.

  J. van Rijn

 • Zeer professioneel, snelle communicatie en fijne samenwerking. Oog voor detail en grote kennis van webshops.

  Studio Harmens

 • Een bedrijf die mee denkt en met oplossingen komt die van belang zijn voor mijn bedrijf. Goed luisteren, de juiste vragen stellen en duidelijkheid in wat je krijgt

  Jurriens

 • Sterke communicatie vanaf het begin, vakkundig en creatief. UX MAZE heeft me geholpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een Magento webshop.

  UNIQ TV

 • UX Maze is de eerste agency met wie wij samen hebben gewerkt die ons stap voor stap hebben meegenomen in het gehele proces. Goede en heldere communicatie is een must voor dergelijke projecten, en UX Maze bleek hier toch een van de betere partijen in te zijn. Zowel vorm als functie van de webshop voldeed zowel aan onze eisen als de huidige webtrends. Al met al zeer tevreden over onze samenwerking.

  Samer Media

 • Very helpful, will use again for future changes. Great communication throughout. Very polite, but most importantly, they do the job I ask quickly. I am always updated! Highly recommended.

  Rival Motor Sport

 • Onze kernwaarden

  Resultaatgericht

  UX MAZE werkt om resultaten te behalen. We werken slim, hard en zijn continu bezig met innovaties rondom onze processen en aanpak. Meten is weten en daarom hechten wij veel waarde aan data. Zo kunnen we vanuit concrete ondervindingen vervolgstappen zetten.

  Creativiteit

  Naast proces- en projectmatig werken is creativiteit een belangrijke aspect van ons werk. Elk teamlid heeft de ruimte om vragen te stellen en eigen ideeën vorm te geven. Elke vrijdag komen wij samen voor creatieve sessies.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Kennis verandert de kijk op bepaalde situaties en problemen. Wij delen graag relevante (audio)boeken, blogs en andere vormen van kennis met elkaar.

  Kwaliteit

  Iedereen kan tegenwoordig een webshop maken. Echter bepaalt de kwaliteit van de webshop of het een succes wordt. Daarom hechten we veel waarde aan onze grondige ‘quality controles’.

  Vacatures

  Vacature: Part-time Support Medewerker E-commerce

  Ben jij communicatief sterk en sta je graag klanten te woord? Dan ben jij degene die ons team kan versterken. Solliciteer op de functie van Support medewerker bij UX MAZE. Wij bieden een gezellige werkplek, veel afwisseling, uitdaging en een goede vergoeding!

  Bekijk deze vacature

  Vacature: : Meewerkstage Back-end Developer

  Studeer je in de richting van ICT en IT? Heb je kennis van PHP en Mysql en wil je graag meer leren over Magento en e-commerce? Wie bieden een uitstekende plek om meer te leren over coderen binnen een MVP framework en e-commerce.

  Binnenkort meer info