Over ons

Jong en dynamisch team van Magento Experts

Magento Ecommerce Specialisten

Als er iets is waar wij bij UX Maze op kicken, dan is het wel het bouwen van Magento webshops. Noem ons nerdy, noem ons digitale hipsters, maar niets tipt bij ons aan het gevoel van het lanceren van een nieuwe Magento webshop uitgerust met de nieuwste webdesigntrends en high-end technieken voor onze klanten

 

Sinds 2010 hebben wij honderden klanten mogen helpen met het bouwen, onderhouden en laten groeien van hun online shops. Als fullservice Magento agency hebben wij een focus op het bouwen van Magento webshops, online strategieën, UX design, Magento extenties en Magento onderhoud.

 

UX Maze heeft een creatieve en gedreven team met specialisten in Magento development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit zowel B2B als B2C e-commerce. Onze team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.

uxmaze-office-2
magento-certificates

Wat zeggen onze klanten

 • Snelle reacties, meedenkend, creatief in oplossing en klantgericht. Zeer heldere communicatie en heldere kosten. Je weet waar je voor betaalt.

  J. van Rijn

 • Zeer professioneel, snelle communicatie en fijne samenwerking. Oog voor detail en grote kennis van webshops.

  Studio Harmens

 • Een bedrijf die mee denkt en met oplossingen komt die van belang zijn voor mijn bedrijf. Goed luisteren, de juiste vragen stellen en duidelijkheid in wat je krijgt

  Jurriens

 • Sterke communicatie vanaf het begin, vakkundig en creatief. UX MAZE heeft me geholpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een Magento webshop.

  UNIQ TV

 • UX Maze is de eerste agency met wie wij samen hebben gewerkt die ons stap voor stap hebben meegenomen in het gehele proces. Goede en heldere communicatie is een must voor dergelijke projecten, en UX Maze bleek hier toch een van de betere partijen in te zijn. Zowel vorm als functie van de webshop voldeed zowel aan onze eisen als de huidige webtrends. Al met al zeer tevreden over onze samenwerking.

  Samer Media

 • Very helpful, will use again for future changes. Great communication throughout. Very polite, but most importantly, they do the job I ask quickly. I am always updated! Highly recommended.

  Rival Motor Sport

 • Onze Kernwaarden

  Resultaatgericht

  UX MAZE werkt om resultaten te behalen. We werken slim, hard en zijn continue bezig om te innoveren betreft onze processen en aanpak. Meten is weten en daarom hechten wij enorme waarden aan Data om besluiten te vormen.

  Creativiteit

  Naast processen en projectmatig werken is creativiteit een belangrijke aspect van onze werk. Elke team lid heeft de ruimte om vragen te stellen en ook eigen ideeën vorm te geven. Elke vrijdag, komen wij bij elkaar om systematisch creatief te zijn.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Kennis verandert de manier hoe wij tegen bepaalde situaties en problemen kijken. Wij delen graag “Audio books”, blogs en andere kennis met elkaar.

  Kwaliteit

  Iedereen kan een webshop maken tegenwoordig! echter bepaald de kwaliteit van de webshop of het een success wordt of niet. We hebben verschillende “Quality Controle” binnen onze team.

  Vacatures

  Vacature: Partime Support Medewerker Ecommerce

  Ben jij commmunicatief sterk en sta je graag klanten te woord. Kom dan ons team versterken en solliciteer naar de vacature van Support medewerker bij UX MAZE. Wij bieden een leuke werkplek, veel afwisseling en uitdaging en een prima vergoeding!

  Bekijk deze Vacature

  Vacature: : Meewerkstage Backend Developer

  Studeer je een opleiding in de richting van ICT en IT? Heb je kennis van PHP en Mysql en wilt graag meer leren over Magento en Ecommerce? Wie bieden jou een uitstekend plek om meer te leren over coderen binnen een MVP framework en Ecommerce.

  Binnenkort meer info