Overstappen naar Magento 2

Op zoek naar een Magento 2 specialist? De juiste partij inzetten bij het upgraden naar Magento 2 bepaalt jouw success. We hebben ruime ervaring met Magento en alle teamleden zijn gecertificeerd.

Overstappen naar Magento 2!

Ben je nog aan het ontwikkelen voor
Magento 1, Stop!

Magento is een flexibele open source webapplicatie met veel mogelijkheden. Deze platform wordt door 250,000 webshops gebruikt en zorgt voor 5 milliaard omzet jaarlijks wereldwijd.

Magento 2 is opnieuw gebouwd op de nieuweste technologieën. De nieuwe en geoptimialiseerde opbouw zorgt voor kortere tijd voor ontwikkeling, eenvoudiger  testen en snellere performance.

De belangrijkste verbeteringen in vergelijking met Magento 1:

  • Vernieuwd & gebruiksvriendelijk dashboard
  • Eenvoudige betaalpagina
  • Nieuwe technologieën (PHP7, Varnish, Redis, Solr, Composer)
  • Betere performance en hogere snelheid
  • Quality controle van extensies
  • Inzetbaar als B2B webshop

 Wat is jouw huidige situatie?

  • Heb je op dit moment een Magento 1 webshop? Dan adviseren we jou om te stoppen met de verdere ontwikkeling en de overstap te plannen naar Magento 2.
  • Heb je een andere webshop systeem of  geen webshop, dan helpen we jou graag bij de overstap/migratie naar Magento 2.
Neem contact op

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van magento 2.0.

www.strandlaken.nl

Wanneer moet ik overstappen?

De ondersteuning van Magento 1 stopt  eind 2018. Dat betekent dat Magento niet meer updates, verbeteringen en/of security patches gaat uitbrengen. Hierdoor zal het ondersteunen en onderhouden van jouw webshop na deze periode erg lastig zijn. Andere Magento ontwikkelaars zullen ook niet meer bezig zijn met Magento 1.

We adviseren om voor die tijd over gestapt zijn naar Magento 2. Daarnaast is het belangrijk om de huidige ontwikkelingen in Magento 1 te minimaliseren.

Vanaf september 2017 is Magento 2.2 beschikbaar zijn. Volgens de introductie webinar van Magento zal deze versie niet veel verandert zijn dan de huidige 2.1 versie die al beschikbaar is. Daardoor is ons advies om te beginnen met de upgrade. 

magento-upgraden-01
magento1-ondersteuning-01

Waarom stopt Magento met de ondersteuning voor Magento 1?

Magento 1 kwam in 2008 op de markt. Deze platform is verouderd en is toe aan vernieuwing. De afgelopen negen jaar zijn er grote stappen gemaakt in de web technologieën waarbij Magento 1 niet gebruik van maakt. Omdat Magento als  koploper wil blijven in de open source Ecommerce markt, hebben zij een verbeterde Magento 2 geïntroduceerd.

Magento adviseert idereen die een Magento 1 webshop heeft om te upgraden naar Magento 2 voor het eind van 2018. 

Kan ik mijn huidige Magento 1 functionaliteiten en design overzetten?

Indien je op maat functionaliteiten heb toegevoegd tot jouw huidige Magento 1, kan je helaas deze niet 1 op 1 overzetten naar Magento 2. Omdat Magento 2 een andere opbouw heeft, moeten we opnieuw starten met de installatie en daarna de data, functies en andere onderdelen integreren.

Het uiterlijk van de webshop dient opnieuwe ontwikkeld te worden en alle “3rd party” extensies moeten opnieuwe geïnstalleerd worden.

magento1naar2-01
magento-upgrade-kosten-01

Gaat de upgrade veel kosten?

Afhankelijk van de complexiteit van jouw huidige webshop, jouw wensen voor de nieuwe webshop en de aanpak van de upgrade kunnen we de kosten in kaart brengen. De upgrade is een goed moment om jouw webshop onder de loep te nemen en te kijken naar welke onderdelen verbetered moeten worden. Is jouw design toe aan een vernieuwing, dan is dit de juiste moment om ook mee te nemen.

De kosten zijn afhankeljk van de design wensen, de extra functionaliteiten en de koppelingen met andere systemen.

Portfolio

Een selectie van onze recente projecten!

nova-vitae-intro nova-vitae-intro
lureparts-intro lureparts-intro
handdoek-intro handdoek-intro

Klaar voor online succes?

 Laten we snel samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat
jouw nieuwe webshop een online succes wordt!
Bel met UX Maze op 0318 24 00 49

Neem contact met ons op

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur