Shopware webshop laten maken

UX MAZE maakt van jouw webshop bezoekers kopers!

Open source, gebruiksvriendelijk, flexibel & uitbreidbaar.

Je wilt een Shopware webshop laten maken. Als er iets is waar wij bij UX MAZE op kicken, dan is het wel het maken van shopware webshops. Noem ons nerdy, noem ons digital hipsters, maar niets tipt bij ons aan het gevoel van het lanceren van een nieuwe Magento webshop. Uiteraard uitgerust met de nieuwste webdesign trends en high-end technieken. Wij ontwikkelen Shopware webshops

Sinds 2012 hebben wij honderden klanten mogen helpen met het bouwen, onderhouden en laten groeien van hun online shops. Als fullservice ecommerce agency focussen wij op het bouwen van Shopware webshops, Online Marketing, en UX Design .

Waarom een Shopware webshop?

Shopware is een flexibel open source e-commerce applicatie met veel functionaliteiten. Het platform wordt wereldwijd door 42,778 web shops gebruikt.  Shopware 6 is de nieuwste versie en is totaal opnieuw gebouwd op basis van nieuwe technologieën. Het platform is licht en headless. 

Omdat Shopware het waard is

Shopware is een van de beste en snelstgroeiende e-commerce platformen beschikbaar voor webshopeigenaren.

Shopware webwinkels zijn gebruiksvriendelijk

Al je producten kun je gemakkelijk toevoegen en beheren via de Shopware CMS. De Shopware back-end is ontzettend makkelijk in gebruik en biedt vele mogelijkheden om zelf je webshop te beheren. Je kunt eenvoudig pagina’s ontwerpen en verschillende layouts toeveogen.

Shopware heeft een legio aan plugins

Shopware biedt plugins voor tijdelijke aanbiedingen, countdown timers, groothandel logins, (volledig geautomatiseerde) gerelateerde producten, Mailchimp integratie, socialmediakoppelingen en nog veel meer. Al wat nodig is voor je webshop kun je vinden in het grote aantal plugins van Shopware.

Shopware shops zijn headless

Uiteraard zijn alle Shopware webshops die wij bouwen headless en mobielvriendelijk. headless maakt de template licht waardoor het supersnel is en goed scoort in snelheid tests. De mogelijkheden met Shopware zijn geschikt voor alle apparaten. 

Shopware is open source

Naast het feit dat Shopware het meest veelzijdige e-commerce platform is, is Shopware ook een open source platform. Dit houdt in dat het een wereldwijd netwerk heeft aan ontwikkelaars die dagelijks werken aan het verbeteren van dit populaire platform.

Meer dan een magento bouwer

UX Maze heeft een creatief en gedreven team met specialisten in Shopware development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit zowel B2B als B2C e-commerce.

Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Shopware webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.

Onze diensten

UX MAZE maakt van je webshop kijkers kopers

Als full-service Shopware agency helpen en ondersteunen wij onze klanten ook met online marketing. Van Pay Per Click Advertising tot e-mailmarketing. Samen met onze klanten voeren we tijdens strategiesessie’s een doelgroeponderzoek uit. We ontwikkelen een e-commerce strategie, zodat je er zeker van bent dat jouw nieuwe webshop een succes wordt. Het uitgangspunt van UX MAZE mis altijd het behalen van een hoog online rendement op zowel korte als lange termijn.

Nadat we samen jouw spiksplinternieuwe Shopware webshop gelanceerd hebben, kun je direct beginnen met het verkopen van jouw producten. Het is natuurlijk wel van belang dat je van tevoren denkt aan zaken als het bereiken van je doelgroep, webcare en een goede sales funnel.

Onze diensten

UX Design

Wij zorgen ervoor dat jouw brand zich onderscheidt van jouw concurrenten. Daarnaast zorgen we voor een hoog online rendement middels een hoogwaardig webshop ontwerp. Het UX MAZE team maakt altijd gebruik van de best-practices en de nieuwste online trends, zodat de geleverde webshops een hogere conversieratio bereiken.

Shopware ontwikkeling

Met gecertificeerde Shopware ontwikkelaars in het ontwikkelingsteam wordt elke opgeleverde webshop volledig geoptimaliseerd op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid. Shopware is de primaire focus van UX MAZE. Dit houdt in dat alles, ook in de back-end, kwalitatief op het hoogste niveau wordt ontwikkeld.

Online Marketing voor shops

Wij halen meer relevante bezoekers binnen en we halen zo veel als mogelijk uit iedere bezoeker. Ons online marketing team versterkt jouw online succes door het bedenken en implementeren van conversie gerichte online marketing campagnes.

Shopware Support

Na oplevering van je webshop zorgen wij ervoor dat je webshop beschermd wordt door continue monitoring en het doorvoeren van verbeteringen. Van het implementeren van nieuwe integraties tot het oplossen van bugs.

PORTFOLIO

Een selectie van ons werk!

Sigmatex

Magento 2, Multishop, Op maat

Lo La

Magento 2, Multitaal

Handdoek

Magento 2, Multishop, Op maat

Klaar voor online groei?

Laten we samen kijken hoe we jouw webshop laten groeien!
Bel met UX MAZE op +31 (0) 318 24 00 49