Webshops die van bezoekers klanten maken

Goed doordachte winkelervaring

Snel en responsive

Conversie verhoogend

webshop laten maken profesionele-webshop-laten-maken
magento-webshop
shopware-webshop
adwords-1
analytics-1

online succesvol worden

Met de komst van E-commerce en het realiseren van de juiste webshop heeft de laatste jaren voor
veel bedrijven geresulteerd in een enorme groei van de omzet.
Om optimaal van deze groei te profiteren maken wij voor onze klanten
hoogstaande E-commerce oplossingen op maat. De door ons gemaakte webshops zijn gericht op conversie, bieden de ideale winkelervaring en maken jouw bedrijfsprocessen simpeler. Laat UX MAZE jouw webshop maken.

Webshop laten maken

Hoe doen we het?

Strategie en concept

Design

Ontwikkeling

Livegang

Online marketing

Optimalisatie en support

Strategie en concept

Een strategie waar jouw concurrenten van dromen.

Een webshop laten maken begint bij strategie. Een goed doordachte strategie is de basis van elk succesvol webshop. Hoe verleid je bezoekers om de volgende stap te nemen op de webshop en hun dichter bij het aankopen brengt. Deze en andere vragen gaan we samen beantwoorden tijdens het bepalen van de strategie en concept.

test1
visual-design-webshop

Design

De juiste design zorgt voor hogere verkoop.

De juiste design voor de juiste doelgroep zorgt voor meer verkopen online. Tegenwoordig zijn we als internet gebruikers alert en bepalen snel of we een webshop goed genoeg vinden. Elk bezoeker bepaald binnen enkele seconden of zij hun tijd aan jouw webshop besteden. De visuele aantrekkelijkheid en gebruiksvriendelijkheid geeft hun een reden om verder te willen . Binnen UX MAZE hechten we enorme waarde aan de design van elk webshop.

Ontwikkeling

High-end – state of the art webshops.

We ontwikkelen webshops op basis van Shopware en Magento 2. Afhankelijk van defunctionele eisen en beschikbare budget kiezen we  de juiste platform. Onze ontwikkelaars zijn gecertificeerd en zijn op de hoogte van de laatste trends. Onze processen zijn optimaal ingericht om de juiste stappen te maken bij het realiseren van jouw webshop.

web-development-
livegang

Livegang

Het is tijd om te feesten!

Gefeliciteerd! Jouw webshop is live. We weten dat er altijd ruimte is voor verbetering, echter doen we dit graag in fases. Laten we focusen op de nieuwe webshop en zorgen voor meer bezoekers en meer aankopen.

Online marketing

Meer bezoekers naar je webshop trekken

Meten is weten. Nadat de webshop live is, zetten we onze tools in om alle onderdelen van jouw webshop bij te houden. Afhankelijk van jouw doelen, de doelgroep en de beschikbare middelen, zetten we de juiste marketing kanalen in. Denk hierbij aan Zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing.

online-marketing
U3W2SHOLWQ

Optimaliseren/Support

Continue verbetering en online success.

Elk webshop heeft aandacht nodig. Denk hierbij aan marketing, design en ontwikkeling. Wij voeren  de nodige onderhoud en updates uit. Dit zorgt ervoor dat jouw webshop technisch in orde is. Daarnaast komen we pro-actief met verbetervoorstellen om jou te helpen bij het maken van de volgende stap online.

Zij gingen je voor

amanj amanj-250x250

Wil je ook een webshop die converteert?