Online Marketing

Bereik de ideale bezoeker voor je webshop
Bekijk onze online marketing
diensten

Wij bereiken jouw ideale klant door het inzetten van online marketing!

Marketing is wetenschap. Ons doel is het behalen van het hoogste rendement uit elke euro die je investeert in online marketing.

Het genereren van meer relevante bezoekers en het verhogen van jouw online zichtbaarheid leiden tot meer omzet. Wij zetten verschillende kanalen in om jouw korte- en lange termijn doelen te behalen.

Online marketing diensten

Marketing strategie

Er is veel verschillende informatie beschikbaar over online marketing, echter de juiste focus bepaalt jouw succes. We starten met een uitgebreide analyse van jouw bedrijf, de online concurrentie en de kansen. Deze analyse vertalen we naar een strategie met een actieplan. Aan de hand van KPI’s stellen we doelen op en gaan we aan de slag.

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Google is in de wereld van webshops niet meer weg te denken. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw webshop voor bepaalde zoekwoorden hoog scoort in Google. Door onze ruime kennis van Magento en zoekmachine optimalisatie, zijn we in staat om zowel een goede technische als functionele SEO te bewerkstelligen.

SEA (Zoekmachine adverteren)

Adverteren op Google levert snel resultaat op. We zetten campagnes op en beheren deze om zoveel mogelijk relevante clicks en conversies te behalen binnen het beschikbare budget. Naast tekstuele en visuele advertenties, zetten we Google Shopping en Remarketing in.

Social media & e-mail marketing

Afhankelijk van jouw doelgroep en de beschikbare data, zetten we social media en e-mailmarketing in. Facebook levert veel rendement en brand awareness op voor bepaalde webshops. E-mailmarketing kan ingezet worden als een extra kanaal om meer omzet te genereren.
Online marketing

PORTFOLIO

Een selectie van ons werk!

Sigmatex

Magento 2, Multishop, Op maat

Lo La

Magento 2, Multitaal

Handdoek

Magento 2, Multishop, Op maat

Klaar voor online groei?

Laten we samen kijken hoe we jouw webshop laten groeien!
Bel met UX MAZE op +31 (0) 318 24 00 49