Magento B2B Webshop

Geef jouw klanten het bestelgemak en verwerk orders vlekkeloos

Magento als basis voor B2B

Je wilt een Magento B2B webshop? Magento biedt uitgebreide webshop functionaliteiten voor consumenten. Denk aan het aanmaken van een account, plaatsen van een bestelling, betalen en de order status bijhouden. Deze functionaliteiten vormen de basis van elk webshop maar B2B bedrijven hebben behoeften aan andere functionaliteiten zoals het verbergen van prijzen voor niet ingelegde klanten, het goedkeuren van account aanvragen, het tonen van klantspecifieke prijzen, offerte mogelijkheden en nog veel meer.

 

 

B2B functionaliteiten

Door ons liefde voor Magento en het vertrouwen in deze platform hebben wij een aantal B2B extensies gemaakt die Magento B2B ready maken. Deze B2B extensies vormen de basis van elk B2B webshop. Denk aan het verbergen van prijzen, het tonen van klantspecifieke prijzen. De mogelijkheid om een offerte aan te vragen en snel kunnen bestellen. Deze extensies zijn inzetbaar voor Magento 1 en Magento 2 versies.

 

 

Een team van Magento B2B Experts

UX Maze heeft een creatieve en gedreven team van B2B Experts in Magento development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit B2B e-commerce.

Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.

Koppel jouw B2B webshop met ERP
en andere software

Geniet van uitgebreide B2B functionaliteiten

futuro_icons_256px_179 futuro_icons_256px_179-100x100

Prijzen Afschermen

Verberg prijzen voor niet ingelogde klanten of verplicht iedereen om in te loggen voordat zij de catalogus kunnen zien

futuro_icons_256px_303 futuro_icons_256px_303-100x100

Klantspecifieke prijzen

Toon afgesproken klant specifieke prijzen. Geef kortingen per categorie en product als dat nodig is.

futuro_icons_256px_260 futuro_icons_256px_260-100x100

Account activatie

Iedereen kan een account aanmaken bij jouw B2B webshop, Echter wil je alleen bedrijven toegang geven met een geldige KVK en BTW nummers. Accepteer of verwijder account aanvragen.

futuro_icons_256px_261 futuro_icons_256px_261-100x100

Credit limit

Geef klanten een credit limit om het aantal bestellingen te verhogen. Zodra de klant zijn limit heeft bereikt, wordt deze betaalmethode verborgen en moet de klant een andere betaalmethode kiezen.

futuro_icons_256px_264 futuro_icons_256px_264-100x100

Offerte mogelijkheid

Bied offerte aanvraag mogelijkheden en de flexibiliteit on kortingen toe te voegen. Zodra jou w klant akkoord gaat met de offerte, kunnen zij het direct omzetten naar een bestelling en online betalen.

futuro_icons_256px_37 futuro_icons_256px_37-100x100

B2B Catalogus

B2B klanten willen grote hoeveelheden bestellen of elke maand de zelfde producten. Hiervoor gebruiken wij lijst weergave en matrix ordering om het bestelgemak te verhogen.

futuro_icons_256px_4 futuro_icons_256px_4-100x100

Snel bestellen

Zoek op een artikel naam of SKU en voeg het direct tot de winkelwagen. Skip verzend methodieken en betaalmogelijkheden indien je al afspraken hebt met een klant.

futuro_icons_256px_178 futuro_icons_256px_178-100x100

Bedrijf-contact relatie

Sommige bedrijven willen een account met meerdere contactpersonen. Hierbij kunnen verschillende afdelingen bestellingen plaatsen met andere emails die bij de hoofd account hoort.

futuro_icons_256px_122 futuro_icons_256px_122-100x100

B2B betaalmethodes

Wil je sommige klantgroepen of klanten de mogelijkheid geven om op factuur te bestellen of via hun credit. Dat kan, hierdoor verhoog je de personalisering van jouw webshop.

futuro_icons_256px_162 futuro_icons_256px_162-100x100

Mobile ready

De Magento B2B webshop is Responsive en dus mobile ready. Jouw klanten kun via het mobiel jouw producten bekijken en bestellingen plaatsen.

UX MAZE helpt je met B2B Ecommerce

UX MAZE helpt met het optimaliseren van jouw huidige processen. Verwerk je op dit moment orders via fax, email of telefoon? Dan is het tijd om een B2B webshop te starten. Een B2B webshop verhoogt jouw sales efficiëntie en bespaart tijd door automatisering.

B2B klanten zijn het bestelgemak gewend van andere B2C webshops. Wie kent tegenwoordig Coolblue, Bol.com of Wehkamp niet? Zij verwachten steeds meer van jouw webshop. Overtref hun verwachting door een super gaaf B2B platform waarbij zij alles zelf kunnen doen. De tijd om te bellen met vragen over producten en bestellingen is voorbij. Zij hebben een eigen account waarbij zij snel kunnen bestellen en order statussen kunnen bijhouden.
Verhoog jouw omzet door de enorme mogelijkheden van een Magento B2B webshop. Wordt beter vindbaar door zoekmachines en werk sneller door bestellingen online te ontvangen. Jouw webshop is vanzelfsprekend 24/7 open.

Omdat Magento het waard is voor B2B

Magento is een van de beste en snelstgroeiende e-commerce platformen beschikbaar voor groothandels en fabrikanten.

Magento is simpel en gebruiksvriendelijk

Al je producten kun je makkelijk toevoegen en beheren via de Magento CMS. De Magento back-end is supermakkelijk te gebruiken en biedt vele mogelijkheden om zelf je webshop te beheren.

Magento heeft een legio aan extensies

Extensies voor tijdelijke aanbiedingen, count-down timers, groothandel logins, (volledig geautomatiseerde) gerelateerde producten, Mailchimp integratie, social media koppelingen en nog veel meer. Alles wat je nodig zou moeten hebben voor je webshop: de kans is groot dat je het zal vinden in de legio extensies die te vinden zijn binnen Magento.

magento functies magento-voordelen-1

Magento is mobielvriendelijk

Uiteraard zijn alle webshops die wij bouwen responsive en mobielvriendelijk. Wat ook erg gaaf is, is dat Magento altijd mobielvriendelijk is. Dit zorgt ervoor dat jouw kopers altijd gemakkelijk door jouw webshop heen kunnen komen, of ze nou achter de PC bestellen of lekker op de bank achter een iPad scherm aan het shoppen zijn.

Magento is Open-source

Naast het feit dat Magento de meest schaalbare en eigenschaprijke e-commerce platform is, is Magento ook een open-source platform, wat inhoudt dat het een wereldwijd netwerk heeft aan ontwikkelaars die dagelijks werken aan het verbeteren van deze populaire e-commerce platform.

magento functies magento-voordelen-1

Onze Magento B2B Diensten

futuro_icons_256px_232 futuro_icons_256px_232-100x100

Datamigratie

Wij zorgen voor datamigratie  naar de nieuwe Magento webshop. Dit kan van een andere ecommerce platform zijn of van een oude Magento webshop. Hierdoor weet je zeker dat al jouw klantdata, productdata en bestellingen een op een over gaan.

futuro_icons_256px_116 futuro_icons_256px_116-100x100

Multistore 

Magento biedt de mogelijkheid om Multi store en Multi valuta webshops te onderhouden vanaf een Magento installatie. Hierdoor kun je meerdere webshops op verschillende domainen zetten om je bereik te verhogen. 

futuro_icons_256px_272 futuro_icons_256px_272-100x100

ERP koppeling

Om alle data actueel te houden, wordt een directe koppeling gelegd tussen jouw Magento webshop en jouw backoffice/ERP system. Hierdoor kun je orders, producten, klanten en prijzen syncen tussen jouw systemen.

futuro_icons_256px_30 futuro_icons_256px_30-100x100

Magento Support

Na oplevering van je webshop zorgen wij ervoor dat je webshop beschermd wordt door continue monitoring en webshop verbetering. Van het implementeren van nieuwe integraties tot het oplossen van bugs: wij zorgen ervoor dat onze klanten volledig ontzorgd worden van al het technische werk van een webshop.

Klaar voor online success?

 Laten we snel samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat
jouw nieuwe webshop een online succes wordt!
Bel met UX Maze op 0318 24 00 49

Neem contact met ons op

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur