Magento B2B Webshop

Geef jouw klanten het bestelgemak en verwerk orders vlekkeloos door het inzetten van onze B2B webshop.

Magento als basis voor B2B

Je wilt een Magento B2B webshop? Magento biedt uitgebreide functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van een account, het plaatsen van een bestelling, betalen en het bijhouden van de orderstatus. Deze functionaliteiten vormen de basis van elke webshop, maar B2B bedrijven hebben behoeften aan extra functionaliteiten, zoals het verbergen van prijzen voor niet-ingelogde klanten, het goedkeuren van account aanvragen, het tonen van klantspecifieke prijzen, offertemogelijkheden en nog veel meer.

 

 

B2B functionaliteiten

Vanuit onze liefde voor Magento en ons vertrouwen in dit platform hebben wij een aantal B2B extensies gemaakt voor de Magento B2B webshop. Deze B2B extensies vormen de basis voor elke B2B webshop. Denk bijvoorbeeld aan het verbergen van prijzen, het tonen van klantspecifieke prijzen, snel kunnen bestellen en offertes kunnen aanvragen. Deze extensies zijn inzetbaar voor zowel Magento 1 als Magento 2 webshops.

 

 

Een team van Magento B2B Experts

UX MAZE heeft een creatief en gedreven team van B2B Experts in Magento development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit B2B e-commerce.

Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.

Koppel jouw B2B webshop aan ERP
en andere software

Geniet van uitgebreide B2B functionaliteiten

futuro_icons_256px_179 futuro_icons_256px_179-100x100

Prijzen Afschermen

Verberg prijzen voor niet ingelogde klanten, of verplicht iedereen om in te loggen voor het bekijken van de catalogus.

futuro_icons_256px_303 futuro_icons_256px_303-100x100

Klantspecifieke prijzen

Toon klantspecifieke prijzen, of geef bijvoorbeeld kortingen per categorie of product.

futuro_icons_256px_260 futuro_icons_256px_260-100x100

Account activatie

Iedereen kan een account aanmaken bij jouw B2B webshop. Wil je alleen bedrijven toegang geven met een geldig KVK en BTW nummer? Accepteer of verwijder dan eenvoudig account aanvragen.

futuro_icons_256px_261 futuro_icons_256px_261-100x100

Credit limit

Geef klanten een credit limiet om het aantal bestellingen te verhogen. Zodra de klant zijn limiet heeft bereikt, wordt deze betaalmethode verborgen en moet de klant een andere betaalmethode kiezen.

futuro_icons_256px_264 futuro_icons_256px_264-100x100

Offerte mogelijkheid

Mangento B2B biedt de mogelijkheid tot het aanvragen van een offerte. Ook is er de flexibiliteit on kortingen toe te voegen. Zodra jouw klant akkoord gaat met de offerte, kunnen zij direct bestellen en online betalen.

futuro_icons_256px_37 futuro_icons_256px_37-100x100

B2B Catalogus

Sommige B2B klanten willen grote hoeveelheden bestellen of elke maand dezelfde producten bestellen. Hiervoor gebruiken wij een lijstweergave en Matrix Ordering om het bestelgemak te vergroten.

futuro_icons_256px_4 futuro_icons_256px_4-100x100

Snel bestellen

Zoek op naam of SKU en voeg het artikel direct toe aan de winkelwagen. Sla verzendmethodieken en betaalmogelijkheden over, indien je al afspraken hebt met een klant.

futuro_icons_256px_178 futuro_icons_256px_178-100x100

Bedrijf-contact relatie

Sommige bedrijven willen een account met meerdere contactpersonen. Dit is geen probleem! Verschillende afdelingen kunnen bestellingen plaatsen met andere e-mailadressen dan het hoofdaccount. 

futuro_icons_256px_122 futuro_icons_256px_122-100x100

B2B betaalmethodes

Wil je sommige klantgroepen of klanten de mogelijkheid geven om op factuur of met hun krediet te bestellen? Dat kan! Hierdoor verhoog je tevens de persoonlijke aanpak van jouw webshop.

futuro_icons_256px_162 futuro_icons_256px_162-100x100

Mobile ready

De Magento B2B webshop is responsive en dus mobile ready. Jouw klanten kunnen via alle apparaten jouw producten bekijken en bestellingen plaatsen.

UX MAZE helpt je met B2B Ecommerce

UX MAZE helpt met het optimaliseren van jouw huidige processen. Verwerk je op dit moment orders via fax, email of telefoon? Dan is het tijd om een B2B webshop te starten. Een B2B webshop verhoogt jouw sales efficiëntie en bespaart tijd door automatisering.

B2B klanten zijn het bestelgemak gewend van andere B2C webshops. Wie kent tegenwoordig Coolblue, Bol.com of Wehkamp niet? Zij verwachten steeds meer van jouw webshop. Overtref hun verwachting door een super gaaf B2B platform waarbij zij alles zelf kunnen doen. De tijd om te bellen met vragen over producten en bestellingen is voorbij. Zij hebben een eigen account waarbij zij snel kunnen bestellen en order statussen kunnen bijhouden.
Verhoog jouw omzet door de enorme mogelijkheden van een Magento B2B webshop. Wordt beter vindbaar door zoekmachines en werk sneller door bestellingen online te ontvangen. Jouw webshop is vanzelfsprekend 24/7 open.

Magento is geschikt voor B2B

Magento is een van de beste en snelstgroeiende e-commerce platformen voor groothandels en fabrikanten.

Magento is simpel en gebruiksvriendelijk

Al je producten kun je gemakkelijk toevoegen en beheren via de Magento CMS. De Magento back-end is ontzettend makkelijk in gebruik en biedt vele mogelijkheden om zelf je webshop te beheren.

Magento heeft een legio aan B2B extensies

Wij bieden Magento B2B extensies om toegang tot de webshop te beperken, prijzen verbergen, klantspecieike prijzen zien, kredits aanbieden, snel bestellen, offerte mogelijkheid, snel zoeken en veel meer. Daarnaast is Magento eenvoudig te koppelen met andere systemen zoals Exact, Snelstart, King, Microsoft Dynamics en andere back office systemen.

magento functies magento-voordelen-1

Magento is mobielvriendelijk

Uiteraard zijn alle webshops die wij bouwen responsive en mobielvriendelijk. De mogelijkheden met Magento zijn geschikt voor alle apparaten. Dit zorgt ervoor dat jouw kopers altijd gemakkelijk jouw webshop kunnen bekijken. Of ze nu achter de PC of lekker met een tablet op de bank zitten!

Magento is open source

Naast het feit dat Magento het meest veelzijdige e-commerce platform is, is Magento ook een open source platform. Dit houdt in dat het een wereldwijd netwerk heeft aan ontwikkelaars die dagelijks werken aan het verbeteren van dit populaire platform.

magento functies magento-voordelen-1

Onze Magento B2B Diensten

futuro_icons_256px_232 futuro_icons_256px_232-100x100

Datamigratie

Wij zorgen voor datamigratie naar de nieuwe Magento webshop. Dit kan van zowel een oude Magento webshop als van een ander e-commerce platform. Hierdoor weet je zeker dat al jouw klantgegevens, productdata en bestellingen een op een worden overgebracht.

futuro_icons_256px_116 futuro_icons_256px_116-100x100

Multistore 

Magento biedt de mogelijkheid om Multi store en Multi valuta webshops te onderhouden. Hierdoor kun je meerdere webshops op verschillende domeinen zetten om je bereik te verhogen. 

futuro_icons_256px_272 futuro_icons_256px_272-100x100

ERP koppeling

Om alle data actueel te houden, wordt er een directe koppeling gelegd tussen jouw Magento webshop en jouw backoffice/ERP systeem. Hierdoor kunnen je orders, producten, klanten en prijzen van beide systemen direct synchroniseren.

futuro_icons_256px_30 futuro_icons_256px_30-100x100

Magento Support

Na oplevering van je webshop zorgen wij ervoor dat je webshop wordt beschermd middels continue monitoring en verbetering. Van het implementeren van nieuwe integraties tot het oplossen van bugs: wij zorgen ervoor dat onze klanten volledig worden ontzorgd van het technische werk.

Klaar voor online succes?

 Laten we snel samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat
jouw nieuwe webshop een online succes wordt!
Bel met UX Maze op 0318 24 00 49

Neem contact met ons op

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur