UX MAZE (User Experience Doolhof)

Waarom UX MAZE

In 2010 zijn we begonnen met User Experience Design. Sinds dien zien we een enorme groei van UX, door deze groei en de verschillende kanten van UX Design merken we dat het voor veel bedrijven een doolhof is om UX Design in te zetten. Met UX MAZE helpen we onze klanten/relaties door deze wereld en zorgen er voor dat ze stap per stap dicht bij hun online doel komen.

Passie

Als er iets is waar wij bij UX MAZE op kicken, dan is het wel het maken van Magento webshops. Noem ons nerdy, noem ons digital hipsters, maar niets tipt bij ons aan het gevoel van het lanceren van een nieuwe Magento webshop. Uiteraard uitgerust met de nieuwste webdesign trends en high-end technieken.

Start

Sinds 2010 hebben wij honderden klanten mogen helpen met het bouwen, onderhouden en laten groeien van hun online shops. Als fullservice Magento agency focussen wij op het bouwen van Magento webshops, Magento Marketing, UX Design en Magento onderhoud & support.

Team

UX MAZE heeft een creatief en gedreven team met specialisten in Magento development, marketing en design  die keer op keer het beste halen uit zowel B2B als B2C e-commerce. Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.

uxmaze-veenendaal

Onze kernwaarden

Resultaatgericht

UX MAZE werkt om resultaten te behalen. We werken slim, hard en zijn continu bezig met innovaties rondom onze processen en aanpak. Meten is weten en daarom hechten wij veel waarde aan data. Zo kunnen we vanuit concrete ondervindingen vervolgstappen zetten.

Creativiteit

Naast proces- en projectmatig werken is creativiteit een belangrijke aspect van ons werk. Elk teamlid heeft de ruimte om te experimenteren   en eigen ideeën vorm te geven. Elke vrijdag komen wij samen voor creatieve sessies.

Persoonlijke ontwikkeling

Kennis verandert de kijk op bepaalde situaties en problemen. Wij delen graag relevante (audio)boeken, blogs en andere vormen van kennis met elkaar.

Kwaliteit

Iedereen kan tegenwoordig een webshop maken. Echter bepaalt de kwaliteit van de webshop of het een succes wordt. Daarom hechten we veel waarde aan onze grondige ‘quality controles’.

Vacatures

Vacature: Part-time Support Medewerker E-commerce

Ben jij communicatief sterk en sta je graag klanten te woord? Dan ben jij degene die ons team kan versterken. Solliciteer op de functie van Support medewerker bij UX MAZE. Wij bieden een gezellige werkplek, veel afwisseling, uitdaging en een goede vergoeding!

Bekijk deze vacature

Vacature: : Meewerkstage Back-end Developer

Studeer je in de richting van ICT en IT? Heb je kennis van PHP en Mysql en wil je graag meer leren over Magento en e-commerce? Wie bieden een uitstekende plek om meer te leren over coderen binnen een MVP framework en e-commerce.

Binnenkort meer info

Klaar voor online succes?

 Laten we snel samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat
jouw nieuwe webshop een online succes wordt!
Bel met UX Maze op 0318 24 00 49

Neem contact met ons op

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur