Magento Webshop

UX MAZE maakt van jouw webshop bezoekers kopers!
Open source, gebruiksvriendelijk, flexibel
en uitbreidbaar.
Je wilt een Magento webshop laten maken. Als er iets is waar wij bij UX MAZE op kicken, dan is het wel het maken van Magento webshops. Noem ons nerdy, noem ons digital hipsters, maar niets tipt bij ons aan het gevoel van het lanceren van een nieuwe Magento webshop. Uiteraard uitgerust met de nieuwste webdesign trends en high-end technieken. Wij ontwikkelen Magento 2 en Magento B2B Webshops

Sinds 2012 hebben wij honderden klanten mogen helpen met het bouwen, onderhouden en laten groeien van hun online shops. Als fullservice ecommerce agency focussen wij op het bouwen van Magento 2 webshops, Online Marketing, UX Design en Magento onderhoud & support.

wat is Magento & Magento 2?
Magento is een flexible open source ecommerce applicatie met veel functionaliteiten. Het platform wordt wereldwijd door 250,000 web shops gebruikt en maakt jaarlijks meer dan 5 miljaard revenue. Magento 2 is de nieuweste versie en is totaal opnieuw gebouwed op basis van nieuwe tecnologieen.

Omdat Magento het waard is

Magento is een van de beste en snelstgroeiende e-commerce platformen beschikbaar voor webshopeigenaren.

Magento is simpel en gebruiksvriendelijk

Al je producten kun je gemakkelijk toevoegen en beheren via de Magento CMS. De Magento back-end is ontzettend makkelijk in gebruik en biedt vele mogelijkheden om zelf je webshop te beheren.

Magento heeft een legio aan extensies

Magento biedt extensies voor tijdelijke aanbiedingen, countdown timers, groothandel logins, (volledig geautomatiseerde) gerelateerde producten, Mailchimp integratie, social media koppelingen en nog veel meer. Al wat nodig is voor je webshop kun je vinden in het grote aantal extensies van Magento.

Magento is mobielvriendelijk

Uiteraard zijn alle webshops die wij bouwen responsive en mobielvriendelijk. De mogelijkheden met Magento zijn geschikt voor alle apparaten. Dit zorgt ervoor dat jouw kopers altijd gemakkelijk jouw webshop kunnen bekijken. Of ze nu achter de PC of lekker met een tablet op de bank zitten!

Magento is open source

Naast het feit dat Magento het meest veelzijdige e-commerce platform is, is Magento ook een open source platform. Dit houdt in dat het een wereldwijd netwerk heeft aan ontwikkelaars die dagelijks werken aan het verbeteren van dit populaire platform.

Een team van Magento specialisten

UX Maze heeft een creatief en gedreven team met specialisten in Magento development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit zowel B2B als B2C e-commerce.

Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.

Onze diensten

UX MAZE maakt van je webshop kijkers kopers

Als full-service Magento agency helpen en ondersteunen wij onze klanten ook met online marketing. Van Pay Per Click Advertising tot e-mailmarketing. Samen met onze klanten voeren we tijdens strategiesessie’s een doelgroeponderzoek uit. We ontwikkelen een e-commerce strategie, zodat je er zeker van bent dat jouw nieuwe webshop een succes wordt. Het uitgangspunt van UX MAZE mis altijd het behalen van een hoog online rendement op zowel korte als lange termijn.

Nadat we samen jouw spiksplinternieuwe Magento webshop gelanceerd hebben, kun je direct beginnen met het verkopen van jouw producten. Het is natuurlijk wel van belang dat je van tevoren denkt aan zaken als het bereiken van je doelgroep, webcare en een goede sales funnel.

Onze diensten

UX Design

Wij zorgen ervoor dat jouw brand zich onderscheidt van jouw concurrenten. Daarnaast zorgen we voor een hoog online rendement middels een hoogwaardig webshop ontwerp. Het UX MAZE team maakt altijd gebruik van de best-practices en de nieuwste online trends, zodat de geleverde webshops een hogere conversieratio bereiken.

Magento ontwikkeling

Met gecertificeerde Magento ontwikkelaars in het ontwikkelingsteam wordt elke opgeleverde webshop volledig geoptimaliseerd op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid. Magento is de primaire focus van UX MAZE. Dit houdt in dat alles, ook in de back-end, kwalitatief op het hoogste niveau wordt ontwikkeld.

Online Marketing

Wij halen meer relevante bezoekers binnen en we halen zo veel als mogelijk uit iedere bezoeker. Ons online marketing team versterkt jouw online succes door het bedenken en implementeren van conversie gerichte online marketing campagnes.

Magento Support

Na oplevering van je webshop zorgen wij ervoor dat je webshop beschermd wordt door continue monitoring en het doorvoeren van verbeteringen. Van het implementeren van nieuwe integraties tot het oplossen van bugs.

PORTFOLIO

Een selectie van ons werk!

Nova vitae

Magento 2, Multishop, Op maat

Lureparts

Magento 2, Multitaal

Handdoek

Magento 2, Multishop, Op maat

Klaar voor online succes?

Laten wij samen kijken hoe wij jouw Magento
webshop tot een online succes kunnen maken!
Bel met UX MAZE op 0318 24 00 49

Pin It on Pinterest