Magento webshop

UX MAZE maakt van je webshop bezoekers kopers

Magento webshops

Je wilt een Magento webshop laten maken. Als er iets is waar wij bij UX Maze op kicken, dan is het wel het maken van Magento webshops. Noem ons nerdy, noem ons digitale hipsters, maar niets tipt bij ons aan het gevoel van het lanceren van een nieuwe Magento webshop uitgerust met de nieuwste webdesigntrends en high-end technieken voor onze klanten. Wij ontwikkelen Magento 2 en Magento B2B Webshops

 

Sinds 2010 hebben wij honderden klanten mogen helpen met het bouwen, onderhouden en laten groeien van hun online shops. Als fullservice Magento agency hebben wij een focus op het bouwen van Magento webshops, online strategieën, UX design, Magento extenties en Magento onderhoud.

Een team van Magento Experts

UX Maze heeft een creatieve en gedreven team met specialisten in Magento development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit zowel B2B als B2C e-commerce.

Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersgeoriënteerde, hoogconverterende Magento webshops met de daarbij behorende e-commerce strategieën en diensten, zodat onze klanten altijd succesvol en gemakkelijk hun digitale retail-ecosysteem kunnen beheren.
magento functies magento-voordelen-1

Omdat Magento het waard is

Magento is een van de beste en snelstgroeiende e-commerce platformen beschikbaar voor webshopeigenaren.

Magento is simpel en gebruiksvriendelijk

Al je producten kun je makkelijk toevoegen en beheren via de Magento CMS. De Magento back-end is supermakkelijk te gebruiken en biedt vele mogelijkheden om zelf je webshop te beheren.

Magento heeft een legio aan extensies

Extensies voor tijdelijke aanbiedingen, count-down timers, groothandel logins, (volledig geautomatiseerde) gerelateerde producten, Mailchimp integratie, social media koppelingen en nog veel meer. Alles wat je nodig zou moeten hebben voor je webshop: de kans is groot dat je het zal vinden in de legio extensies die te vinden zijn binnen Magento.

magento functies magento-voordelen-1

Magento is mobielvriendelijk

Uiteraard zijn alle webshops die wij bouwen responsive en mobielvriendelijk. Wat ook erg gaaf is, is dat Magento altijd mobielvriendelijk is. Dit zorgt ervoor dat jouw kopers altijd gemakkelijk door jouw webshop heen kunnen komen, of ze nou achter de PC bestellen of lekker op de bank achter een iPad scherm aan het shoppen zijn.

Magento is Open-source

Naast het feit dat Magento de meest schaalbare en eigenschaprijke e-commerce platform is, is Magento ook een open-source platform, wat inhoudt dat het een wereldwijde netwerk heeft aan ontwikkelaars die dagelijks werken aan het verbeteren van deze populaire e-commerce platform.

UX MAZE maakt van je kijkers kopers

Nadat we samen jouw spiksplinternieuwe Magento webshop gelanceerd hebben, kun je direct beginnen met het verkopen van jouw producten. Het is natuurlijk wel van belang om van tevoren te denken aan zaken als hoe je ervoor gaat zorgen dat jouw doelgroep je webshop zal bereiken, wat je gaat doen met webcare en hoe je ervoor zorgt dat de online salesfunnel in orde is.

Als fullservice Magento agency helpen en ondersteunen wij onze klanten daarom ook met online marketing, van Pay Per Click Advertising tot en met e- mail marketing. Samen met onze klanten voeren we tijdens leuke strategie sessie’s (onder het genot van heerlijk gebak) een doelgroeponderzoek uit en ontwikkelen we een eCommerce strategie, zodat je er zeker van bent dat jouw nieuwe webshop een succes wordt. Het uitgangspunt van UX Maze met online marketing is altijd een superhoge online rendement op zowel korte- als lange termijn.

Onze Diensten

ux-design

Magento Design

Wij zorgen ervoor dat jouw brand wordt onderscheiden van jouw concurrenten en een hoog online rendement met een hoogwaardig webshop ontwerp. De UX Maze team maakt altijd gebruik van de best-practices en nieuwste online trends om jouw zo een hoog converterende webhop te leveren.

magento-development

Magento Ontwikkeling

Met gecertificeerde Magento ontwikkelaars als leidraad voor het ontwikkelingsteam, wordt elke opgeleverde webshop volledig geoptimaliseerd voor zowel efficiëntie als duurzaamheid. Magento is de primaire focus van UX Maze, wat inhoudt dat alles ook aan de backend kwalitatief op het hoogste niveau wordt ontwikkeld.

magento-online-marketing

Online Marketing

Wij halen zoveel mogelijk bezoekers binnen en we halen zoveel mogelijk uit een bezoeker. Onze online marketing team versterkt jouw online succes door het bedenken en implementeren van conversiegerichte online marketing campagnes.

magento-support

Magento Support

Na oplevering van je webshop zorgen wij ervoor dat je webshop beschermd wordt door continue monitoring en webshop verbetering. Van het implementeren van nieuwe integraties tot het oplossen van bugs: wij zorgen ervoor dat onze klanten volledig ontzorgd worden van al het technische werk van een webshop.

Klaar voor online success?

 Laten we snel samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat
jouw nieuwe webshop een online succes wordt!
Bel met UX Maze op 0318 24 00 49

Neem contact met ons op

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur