E-commerce Diensten

Magento Marketing, Design, Ontwikkeling en Support

Onze diensten

Wij bieden een compleet aanbod van e-commerce diensten aan: online marketing, Magento design, ontwikkeling en support. Bekijk op deze pagina al onze e-commerce diensten.

Gespecialiseerd in e-commerce

5 jaar ervaring

100% Focus op rendement

analytics-1
magento-webshop
adwords-1

online succesvol worden

De komst van e-commerce en de realisatie van de juiste webshop heeft de laatste jaren voor
veel bedrijven een enorme groei in omzet gegenereerd.
Om optimaal van deze groei te profiteren creëren wij voor onze klanten
hoogstaande e-commerce oplossingen op maat. De door ons gemaakte webshops zijn gericht op conversie en het bieden van de ideale winkelervaring. Bovendien vereenvoudigen ze jouw bedrijfsprocessen. Laat UX MAZE jouw webshop maken.

Magento Marketing

Van strategie tot SEO en SEA

Een webshop laten maken begint bij een goede strategie. Een goed doordachte strategie is de basis van elke succesvolle webshop. Wij hanteren een Magento marketing strategie die op zowel korte als lange termijn rendement oplevert. De combinatie van SEO, SEA, social media en e-mailmarketing zorgt ervoor dat je webshop succesvol wordt. We hebben ruime kennis van en veel ervaring met Magento en online marketing.

Magento marketing
test1
visual-design-webshop

Magento UX & Design

Het juiste design zorgt voor een hogere conversieratio

Het juiste design voor de juiste doelgroep zorgt voor meer online verkopen. Tegenwoordig zijn we als internetgebruikers alert en bepalen we snel of we een webshop goed genoeg vinden. Elke bezoeker bepaalt binnen enkele seconden of de webshop de moeite waard is. Visuele aantrekkelijkheid en gebruiksgemak dragen bij aan het creëren van vertrouwen bij de bezoeker. Binnen UX MAZE hechten we daarom enorme waarde aan het design van elke webshop.

Magento Design

Magento Ontwikkeling

High-end – state of the art webshops

We ontwikkelen webshops op basis van  Magento 2. Afhankelijk van de functionele eisen en het beschikbare budget kiezen we de juiste aanpak. Onze ontwikkelaars zijn gecertificeerd en zijn op de hoogte van de laatste trends. Onze processen zijn optimaal ingericht om de juiste stappen te zetten bij het realiseren van jouw webshop.

Magento Ontwikkeling
web-development-
livegang

Magento support & Onderhoud

Proactief, snel en flexibel

Het onderhouden en verbeteren van jouw Magento webshop bepaalt jouw online succes. We helpen hier graag bij. Ons team van gecertificeerde solution specialisten, marketeers, designers en developers helpen jouw dagelijks om je dichter bij je doel te brengen.

Lees meer