Overstappen naar Magento 2

Op zoek naar een Magento 2 specialist? De juiste partij inzetten bij het upgraden naar
Magento 2 bepaalt jouw success. We hebben ruime ervaring met Magento en
alle teamleden zijn gecertificeerd.

Ben je nog aan het ontwikkelen voor Magento 1, Stop!

Magento is een flexibele open source webapplicatie met veel mogelijkheden. Deze platform wordt door 250,000 webshops gebruikt en zorgt voor 5 miljard omzet jaarlijks wereldwijd. Magento 2 is opnieuw gebouwd op basis van de nieuweste technologieën. De nieuwe en geoptimaliseerde opbouw zorgt voor kortere doorlooptijd voor ontwikkeling, eenvoudiger testen en snellere performance.

De belangrijkste verbeteringen in vergelijking met Magento 1:

N

Vernieuwd & gebruiksvriendelijk dashboard

N

Eenvoudige betaalpagina

N

Nieuwe technologieën (PHP7, Varnish, Redis, Solr, Composer)

N

Betere performance en hogere snelheid

N

Quality controle van extensies

N

Inzetbaar als B2B webshop

Wat is jouw huidige situatie?

u

Heb je op dit moment een Magento 1 webshop? Dan adviseren we jou om te stoppen met de verdere ontwikkeling en de overstap te plannen naar Magento 2.

u

Heb je een andere webshop systeem of geen webshop, dan helpen we jou graag bij de overstap/migratie naar Magento 2.

Korte lijnen &
perfecte
communicatie!

Super fijne samenwerking. Korte lijnen en perfecte communicatie! Eindelijk iemand gevonden met veel kennis van Magento 2.0.

Sandra / www.strandlaken.nl

Wanneer moet ik overstappen?

De ondersteuning van Magento 1 stopt eind 2018. Dat betekent dat Magento geen updates, verbeteringen en/of security patches gaat uitbrengen. Hierdoor zal het ondersteunen en onderhouden van jouw webshop na deze periode erg lastig zijn. Andere Magento ontwikkelaars zullen ook niet meer bezig zijn met Magento 1.

We adviseren om voor die tijd over gestapt te zijn naar Magento 2. Daarnaast is het belangrijk om de huidige ontwikkelingen in Magento 1 te minimaliseren.

Vanaf september 2017 is Magento 2.2 beschikbaar. Deze versie is stabiel en is enorm verbeterd ten opzichte van 2.0. Daardoor is ons advies om te beginnen met de upgrade.

Waarom stopt Magento met de ondersteuning
voor Magento 1?

Magento 1 kwam in 2008 op de markt. Dit platform is inmiddels verouderd en is toe aan vernieuwing. De afgelopen negen jaar zijn er grote stappen gemaakt in de web technologieën waarbij Magento 1 geen gebruik van maakt. Omdat Magento als koploper wil blijven in de open source Ecommerce markt, hebben zij een verbeterde Magento 2 geïntroduceerd.

Magento adviseert iedereen die een Magento 1 webshop heeft om te upgraden naar Magento 2 voor het eind van 2018.

Kan ik mijn huidige Magento 1
functionaliteiten en design overzetten?

Indien je op maat functionaliteiten heb toegevoegd tot jouw huidige Magento 1, kan je helaas deze niet 1 op 1 overzetten naar Magento 2. Omdat Magento 2 een andere opbouw heeft, moeten we opnieuw starten met de installatie en daarna de data, functies en andere onderdelen integreren.

Het uiterlijk van de webshop dient opnieuw ontwikkeld te worden en alle “3rd party” extensies moeten opnieuwe geïnstalleerd worden.

Hoeveel gaat de upgrade kosten?

Afhankelijk van de complexiteit van jouw huidige webshop, jouw wensen voor de nieuwe webshop en de aanpak van de upgrade kunnen we de kosten in kaart brengen. De upgrade is een goed moment om jouw webshop onder de loep te nemen en te kijken naar welke onderdelen verbeterd moeten worden. Is jouw design toe aan een vernieuwing, dan is dit het juiste moment om dit ook mee te nemen.

De kosten zijn afhankelijk van de design wensen, de extra functionaliteiten en de koppelingen met andere systemen.

PORTFOLIO

Een selectie van ons werk!

Nova vitae

Magento 2, Multishop, Op maat

Lureparts

Magento 2, Multitaal

Handdoek

Magento 2, Multishop, Op maat

Klaar voor online succes?

Laten wij samen kijken hoe wij jouw Magento
webshop tot een online succes kunnen maken!
Bel met UX MAZE op 0318 24 00 49

Pin It on Pinterest