Magento UX Design

Verbeter jouw klantervaring door UX Design
We ontwerpen ecommerce ervaringen. Van aandacht tot aankoop!

Het ontwikkelen van een Magento webshop zonder User Experience (UX Design) kan duurder uitvallen op de lange termijn.
Wij ontwerpen webshops op basis van jouw klantbehoeften en jouw business goals.

Jouw klanten zijn de belangrijkste onderdeel van jouw business. We werken volgens “Mobiel First” en “Omni channel” strategieën
waarbij we jouw klanten dezelfde ervaring bieden op elk apparaat. Ons doel is om jouw klanten een positieve ervaring te bieden in iedere interactie met jouw business.

ux-design-workshop ux-design-workshop-1896x590

Klanten standpunt

Wie zijn jouw klanten? Waarom gebruiken ze jouw producten en diensten? Wat zijn hun doelen bij het bezoeken van jouw webshop? Deze vragen en andere vragen vormen de basis van onze ontwerpen.

 

UX Design onderzoekt de klant behoeften voordat wij beginnen met het visualiseren en ontwikkelen van de uiteindelijke oplossing.

Bedrijfsdoelstellingen

Naast je klanten, is het belangrijk om jouw bedrijfsdoelen te behalen. De beste manier om deze te bereiken is door jouw doelen te linken met jouw klantbehoeften. Op deze manier kunnen wij jouw klanten en jou blij maken.

Analyseren/onderzoeken voor ontwepren

Het begrijpen van “Waarom”, “Hoe” en “Wat” van jouw klanten helpt bij het realiseren van een relevante oplossing. Heb je een bestaande webshop? Dan duiken wij in de Analytics data om patronen en problemen te vinden zodat wij stap per stap de klantervaring gaan verbeteren.

Responsive design

Bezoekers van jouw webshop gebruiken mobiele telefoons, tablets en PC’s om in interactie te komen. Wij bieden dezelfde ervaring op elke apparaat. Hierdoor verhogen wij het vertrouwen in jouw bedrijf en het gebruiksgemak!

user-experience user-experience-1024x990

UX E-commerce

Analytics

Context research

Focus group interviews

Expert analysis

User experience mapping

Concept design

Wireframe & Mockup designs

Interactive prototypes

Guerilla usability testing

Remote usability testing

A/B testing